Dugnader !

Ja nu e vi kommen så langt at vi kan gå i gang med årets dugnader i utmarkslagets område.Vi har jo et håp om at det er flere som har lyst til å være med en og annen tirsdagen fremover.Det vi styra med er tilrettelegging/vedliehold av området.I år skal vi gruse litt,renske opp i noen grøfter,sette opp flere benker m.m. i tillegg til dette så har vi faktisk også tid til å “sætt” oss ned mæ kaffekoppen og nyt dette fantastiske området vi er i,mæ andre ord i en stressa kværdag så har vi tid til å vær sosial.Har DU lyst til å ta del i dette ,ja da e du hjertelig velkommen.Vest ikje anna beskjed blir gjett så møtes vi ved Speiderhuset kl 18.00 på tirsdagan.Tirsdag den 12 mai tenkt vi at vi sku foreta litt rensking av grøfter,så da kan det vær lurt å ta mæ spiss-skoffel eller krafse og ikje minst kaffekanna.

sosalt tilrettelegging

Kommentarer


Så var vi i gang igjen,oppmøtet kun ha vor bedre,men flere har signalisert at de sku hiv seg mæ.I alle fall så hadde vi som var der ei trivelig stund godt ver og krute go kaffe.I dag fikk vi renska opp i en del grøfter og rødda litt greiner.Neste tirsdag er det nye muligheter for de som har lyst til å være med.

Vi fortsett der vi slapp sist,spiss-skoffel ,krafse e lurt å ta med.litt rydding blir det vel også.Kaffekanna må også være med.Kjæm DU?

Vi må vel bærre innse at det ikje e store interessen for utmarksdugnadan,i dag var vi 2,men nye sjangser neste tirsdag.

Håpa å få starta mæ oppsetting av benker i dag,så ta med hammer og sag.

Dæ vart en fin kveld i marka,været var flott ,kaffen smakte godt og vi 5 som møtte opp fikk på plass 3 benker på veien innover til Kyllingdalen .Så dæ bli bærre bedre og bedre innover for de som bruka området. Vest dæ e fleire som har løst tel å vær i lamme oss ,så e dæ en ny mulighet allerede førstkommende tirsdag :-)

ja vi trør nu tel mæ dugnad igjen.Vi fortsett med oppsetting av benker,så ta mæ hammer,sag og kaffe.

Flott dugnad i kveld,6 personer møtte opp med godt humør og iver. 3 nye benker er kommet på plass innover mot Kyllingdalen,så det er blitt fine muligheter for kvile og “rasting” innover.I tillegg kosa dugnadsjengen seg med kaffe og kake i et nydelig vær.Dette kan også DU få ta del i ,det e faktisk heilt gratis å være med,vest man ser bort fra at kaffen må du ha mæ deg “sjøll”.Neste tirsdag e dæ nye muligheter til å hiv seg mæ.:-)

På tirsdagens dugnad fikk vi satt opp skilt ved innkjørselen til Kyllingdalen,så nu vil eg tru at alle som kan “læs” skjønna at parkeringsplassen er ved Ballstad Skole. ( har problem med at det parkeres ved innkjørselen,som medfører problemer dersom det blir behov for nødvendig transport inn/utover.)