FISKE !

I det siste så har ju temperaturen li rundt 0 gr. vinteren har ikje heilt sloppe taket,men plutselig så snur det og våren slår ut i full blomst.Nu e ju isen begynnt “å gå” på vannan ,store råker er det blitt enkelte plasser. Vi har allerede observert de første stangfiskere ved bredden , rapportan sei at de allerede har fått fangst ,så då e dæ vel bærre før de fiskeinteresserte å ta mæ seg stanga og gje seg avgårde.Ellers så bør det vel nevmes att det er salg av fiskekort for alle over 16 år og disse kan man få kjøpt på Joker Ballstad. Narvesen Gravdal og Intersport Leknes.Dette er utmarkslagets eneste inntekt og allt vi får inn av fiskekortsalget går tilbake til utmarksområdet for bla.bedre tilrettelegging for allmuen ,med bla. vedlikehold av veier,utplassering av benker m.m. Vi ser ju på det som utrulig flott att så mange bruker området vårres til turer/rekreasjon og vi ønsker att vi fortsatt kan legge forholdan godt tilrette også i fremtiden,men da er vi avhengige av inntektene av fiskekorsalget .Satser for fiskekort.Familiekort kr.350,- pr.år,.Årskort kr 250,-.ukekort kr 75,-dagskort kr.25,- Avslutningsvis så vil eg bærre ønsk alle god tur og “skjitt fiske”

Fiske

Kommentarer


Det hadde vært veldig kjekt om dere kunne lagt ut en komplett prisliste for kjøp av fiskekort. På forhånd takk!

Ja Gunnar dæ va en forglømmelse,men nu ha eg lagt det inn i innlegget .Bra at du kommentert dæ .

Bærre førr å ta mæ kor sein våren e i år. 3 mai i fjor “gjikk” siste isen på Dalsvannet,i år ligg han over heile vatnet, men i de nederste vatnan ser det likar ut og gjir gode muligheter for fiske :-)

Isen for nøyaktig 14 dager seinere i år, så på selveste Nasjonaldagen var det isfritt på Dalsvatnet. En del er også og prøver fiskelykken og fangst blir det visst også.Ellers så er veien innover til Kyllingdalen “abær” ,så dæ e fine forhold for en tur innover.