Dugnad Utmarkslaget.

I år e vi litt seint ute ,men nu trør vi tel og starta opp igjenn med den populære tirsdagsdugnaden. Det fine mæ disse dugnadene er ju att vi kommer oss ut og får fresk luft, vi får være med og bidra til å gjøre det meir tilgjengelig både for “gammel” og ung i nærområdet vårres. I tillegg så er det faktisk også utrulig sosialt og flott å ha mæ seg kaffekanna og ta seg en pause og løs verdensprobleman-) Kan DU tenk deg å være mæ så e dæ bærre å møt opp på tirsdagan utover ,vi starta opp i 1800 tia og hold på et par ,tre tima. Førstkommende tirsdag den 15 juni er første dugnad og fremmøte er ved Speiderhuset.

sosalt tilrettelegging

Kommentarer


ja då va vi i gang og det va godt å sjå att den “gamle” dugnadsgjengen også i år er på plass.I dag vart dæ litt befaring. Oppsetting av skilt ved innkjørselen til Kyllingdalen ,som viser att all parkering skal foregå ved skolen.Ellers så har vi "gått"over strømgjerdet i Halsan ,så nu satsa vi på att storfeet holder seg borte fra turområdet. Vi fikk også anledning til å plukke en god del søppel som “naturelskere” hadde lagt igjenn.Kaffekos fikk vi også tid til, Alt i alt en fin start på dugnadssesongen, så vest det er noen som har lyst til å være med videre ,så møtes vi igjenn neste tirsdag:-))

Pga diverse "kollisjoner"så vart Hans Arc. åleina på dagens dugnad , i et"herlig" regnver så har han nu fått reparet utmarksporten i Halsan.Flott jobba, Neste tirsdag er det ny dugnad og da satsa vi på att fleire dukka opp :-)

Ja vi satsa på ny dugnad i mårra ,så då e dæ bærre før de som ønska dæ å møt opp.Redskap som trengs e krafse ,spisskoffel og sag . Kaffekanna e også viktig .Oppmøte ved Speiderhuset kl.18.00

4 trofaste “slitere” møtte opp på kveldens dugnad i et nydelig ver. Litt vart nu gjort også i kveld , i tillegg til den obligatoriske kaffekoppen så la vi litt rør gjennom veien, opprensking av grøfter og maling av skiltet ved hovedveien. Vi trør til også neste tirsdag .

Ha nu fått avvikla 2 dugnada så langt i høst og det er fremdeles få som ser seg tid eller lyst til å hiv seg mæ. Så langt i høst så har vi reparert litt vei , renska opp elva i Bruhaugan, litt rydding av sti og fått fjernet en del “ugress” (les granplanter) i Reinryggen. Vi fortsetter dugnadan førstkommende tirsdag.