SKOTNES OG OMEGN UTMARKSLAG

Følges av 65 medlemmer.

Utmarkslaget har i de årene det har eksistert gjennomført et omfattende arbeid i lagets område.Veien innover til Kyllingdalen er gruset og satt i god stand.Kvisting og felling av gran er også gjort.Opprensking i diverse vann og elver,samt att vi har foretatt en del oppfisking av småfisk i Dalsvannet og også hatt prøvefiske i samtlige vann.Fra mai til ut i september møtes vi på tirsdagan til dugnad og sosialt samvær og der er det plass til mange flere.I år satsa vi blant annet på å få satt opp flere benker i området. Mer om sonen

Origo SKOTNES OG OMEGN UTMARKSLAG er en sone på Origo. Les mer

Skitur!

For de som er interesert i skimulighetan,så er det faktisk bra skiføre innover til Kyllingdalen, vinterens første(?) skispor var å se innover i ettermiddag.Selv om det skjømmes tidlig så er hodelykt en mulighet for de som ønsker å ta seg en tur på kveldstid.

Vist 97 ganger. Følges av 4 personer.

Kommentarer

Å, så herlig! Ja, her i Lofoten må man bare tyte ut så fort det er mulig. I natt har det også lavet ned, så det er kanskje bra føre også?

Ja så var sesongens første skitur over.Føret var strålende et par minusgrader ,stjerneklart,kaffe i Kyllingdalen og når man i tillegg kunne stoppe opp og høre svanenes kveldssang på Storvannet,kan man da ha det bedre!

Det måtte så fall bli om du hadde tatt bussen til leknes, jogga bort til Lofothallen, spent på deg skian, og susa innover bymarka, i nydelige skispor….og snudd når du blei sliten. Høres ikke det fint ut John Inge

Jauda dæ e heilt sekkert flott dæ også,men du veit dæ e kje så verst å ta seg en tur ei kveldstur innover til Kyllingdalen med hodelykt,selv om ikje sporan e oppkjørte så e de godt brukanes til meg, kaffe og appelsin vel inne i K.dalen og eg e passe sliten når eg e heime igjen. Kjæm forøvrig akkurat heim etter en tur innover og forholdan var strålende.

Også i dag var det flotte forhold innover til Kyllingdalen,men det er få som benytter seg av mulighetan.

Du er nå en heldig sjel, John Inge…!

Ja dæ har du heilt rett i,vil sei at eg e priviligert som stort sett kan prioriter dagan sånn at eg får tid til det eg har lyst til. Så da vart det selvfølgelig bla. en flott tur også i dag.

etter så mange skiturer, på såå kort tid… ska æ send deg terminlista john Inge???

Eg e ju løypemannskap ,e ju nødt til å hold sporan åpen ,så eg kan desverre ikje forlat området.

Fremdeles glimrende forhold innover til Kyllingdalen,men hold dåkker unna vannene, isen er meir en UTRYGG!!!

ja nu skriv vi onsdag og ennu ligg snyen kvit og innbydene, fremdeles flotte skiforhold innover til K.dalen og isen er fremdeles UTRYGG !!

Litt lite sny innover til Kyllingdalen,men det går faktisk an å bruke skien.Ellers så frøs vannan til i går og då er det selvfølgelig INGEN som må beveg seg utpå.

Takk for dine livsviktige advarsler når det gjelder isen på vannene! Det er livsfarlig nå med de flotte, hvite, innbydende flatene som ligger der og frister til bruk!! Ikke tenkte jeg at de var såå.. ferske i dag da jeg var på hytta ved Storvannet.

Etter litt nysnø siste døgnet så er det brukbare skiforhold innover til K.dalen.

Flotte forhold for skiturer innover til Kyllingdalen. Isen er fremdeles usikker , snyen som legg seg oppå isen isolerer godt og det gjør at vannan frys seint.

Annonse