SKOTNES OG OMEGN UTMARKSLAG

Følges av 65 medlemmer.

Utmarkslaget har i de årene det har eksistert gjennomført et omfattende arbeid i lagets område.Veien innover til Kyllingdalen er gruset og satt i god stand.Kvisting og felling av gran er også gjort.Opprensking i diverse vann og elver,samt att vi har foretatt en del oppfisking av småfisk i Dalsvannet og også hatt prøvefiske i samtlige vann.Fra mai til ut i september møtes vi på tirsdagan til dugnad og sosialt samvær og der er det plass til mange flere.I år satsa vi blant annet på å få satt opp flere benker i området. Mer om sonen

Origo SKOTNES OG OMEGN UTMARKSLAG er en sone på Origo. Les mer

Advarsel !

Etter lang tid med et strålende vær og flott tykk is så har det de siste dagan skjedd store forandringer.Da “stormen” Ask tok laus medførte dette også store nedbørsmengder . Et målebeger som eg har stående i Kyllingdalen og som når det er fullt viser 70mm. var regnet fullt og vel så det i løpet av et døgn, så mæ andre ord dette døgnet fallt det god over 70mm,nedbør i området. Dette medførte at vatnan steg betraktelig og bla. Dalsvatnet steg med over en halv meter i løpet av samme døgnet.Etter dette begivenhetsrike døgnet vart det veromslag,det vart frost ,vannstanden fallt nesten like fort som den steig , dette igjenn førte til råker fleire steder som gjør isen utrulig usikker og når det nu e kommen masse sny oppå som ligg som et isolerende lag så vil eg på det STERKESTE oppfordre turgåere om IKKE å begi seg ut må vannene som ligg i Skotnes og omegns område.

Vist 359 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Denne advarselen synes jeg er så viktig at jeg mener du også burde legge den ut på “Heia Ballstad!”. Jeg tenker at det kan være noen som leser der og som ikke leser her…? Ihvertfall veldig bra at du følger med og advarer folk Jon Inge!

Viktig og god informasjon! Flott, John-Inge!

Annonse