SKOTNES OG OMEGN UTMARKSLAG

Følges av 65 medlemmer.

Utmarkslaget har i de årene det har eksistert gjennomført et omfattende arbeid i lagets område.Veien innover til Kyllingdalen er gruset og satt i god stand.Kvisting og felling av gran er også gjort.Opprensking i diverse vann og elver,samt att vi har foretatt en del oppfisking av småfisk i Dalsvannet og også hatt prøvefiske i samtlige vann.Fra mai til ut i september møtes vi på tirsdagan til dugnad og sosialt samvær og der er det plass til mange flere.I år satsa vi blant annet på å få satt opp flere benker i området. Mer om sonen

Origo SKOTNES OG OMEGN UTMARKSLAG er en sone på Origo. Les mer

Søndagstur !

Så var dagens tur innover til Kyllingdalen unnagjort.Litt overskyet,men flott turver. Stokkanda var kommet seg på vannet med sine 8 små,minken og kråka lura i kulissan ,men ho hadde 3 livvakter av hankjønn så det såg ut som om de rødda opp.I Dalsvannet var 2 Storlomer og prøvde fiskelykken og fisk vart det. I et annet vann lå lomen på reiret og ruga.Ellers var det masse liv blant fuglene,noen flaug til å fra reiret for å mate glupske onger,Rypa skratta oppi lia,Tyrkerdua og Dvergfalken kunne høres inni granskogen.På turen utover møtte jeg en ivrig fisker som kunn fortelle at han for noen dager siden fikk ei røyr på 1,5 kg.noe som var en stor opplevelse (tatt på spinner).Ja vi har et utrulig turtereng i området,lett tilgjengelig og muligheter for forskjellige aktiviteter.God tur.

Vist 168 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Det e bare fantastisk mangfold på en såpass kort tur!
Takk førr at du dele turopplevelsen med oss andre:)
Nu har æ jo et yranes dyreliv rett utførr stuvindu så egentlig treng æ ikke gå lengre enn rett utførr døra, men de turan innover dalen e bare mektig ;) Godt terreng å gå i, og som du fortell her; en hel masse å oppleve :)

Annonse