SKOTNES OG OMEGN UTMARKSLAG

Følges av 65 medlemmer.

Utmarkslaget har i de årene det har eksistert gjennomført et omfattende arbeid i lagets område.Veien innover til Kyllingdalen er gruset og satt i god stand.Kvisting og felling av gran er også gjort.Opprensking i diverse vann og elver,samt att vi har foretatt en del oppfisking av småfisk i Dalsvannet og også hatt prøvefiske i samtlige vann.Fra mai til ut i september møtes vi på tirsdagan til dugnad og sosialt samvær og der er det plass til mange flere.I år satsa vi blant annet på å få satt opp flere benker i området. Mer om sonen

Origo SKOTNES OG OMEGN UTMARKSLAG er en sone på Origo. Les mer

Dugnader !!

Som de fleste vet så kjører vi dugnader kvær tirsdag i utmarklagets område.Utover kommer vi til å konsentrere oss om oppsetting av benker,rasteplass,flising, repr./rensking av grøfter,litt saging.Så har du muligheten til å være med ,så er du hjertelig velkommen.Husk kaffekanna.Frammøte ved speiderhytta kl.18.00.

Vist 267 ganger. Følges av 2 personer.

Kommentarer

Ja nu e æ begynt å savne dokker så det e på tide æ kjem igjen, men det går nok ei uka før æ e på plass igjen.
Håpe på godt oppmøte uansett ;o))

Dæ vart nu dugnad i dag også og været var ju strålende.6 stk møtte opp i sommervarmen,vi har nu fått kjørt innover materiell til rasteplassen på Storvassanden,litt grøftgraving og rydding av sti vart det også tid til og innimellom var det kaffekos.Turgåere var også innom og vart spandert kaffe på.Nok en trivelig kveld og vi har plass til flere.

Vi satser på at vi blir noen som møter opp på tirsdagens dugnad.Det vi treng å ha med oss spisskoffel/krafse/sag i tillegg kaffe.

Den harde kjerne møtt opp i dag også,litt saging ,pluss at vi er begynt å jobbe litt med platten ved Storvassanden var nu det som vart gjort ,kaffepause tok vi oss også tid til.Vi e kje så mange som møt opp så det går ju sakte framover,derfor håpa vi at det dukker fleire opp etterhvert.For det vi styra med er ju tilrettelegging for deg som bruker området.Så vi håpa nu at ikje alle er innhentet av "tidsklemma"og at noen kan møt en og anna gangen,det er faktisk veldig sosialt.

I kveld konsentrerer vi oss først og fremst om rasteplassen på Storvassanden.Spisskoffel,krafse,hammer,ta gjerne med sag i tilfelle vi skulle bli så mange at noen kan sag litt greiner.Kaffen må vi også huske på.

Ja fikk dokker gjort nokka idag?
desverre passa det heller ikke idag førr mæ å bli med på dugnaden førr å ta et tak:( Men nu starte ferien straks så da må det vel bli tid… Vi får se ;)

Jauda 4 ivrige møtt opp også i kveld,vi hold nu på mæ rasteplassen på Storvassanden og om ikje så lenge så blir det flott å ta seg en stopp der ,benker og bålplass blir det også ,så mæ “stranda” nedenfor så blir det ju kjempeflott ikje minst for ,ja nettopp de minste.Vi har ju håpa at noen fleire dukka opp og kun ha vor i lag mæ oss,men vi som møt opp trøsta oss mæ god kaffe og at vi har det trivelig i lag.

Vi fortsett der vi slapp forrige tirsdag,så det vil sei det samme som at vi kan ta mæ oss samme redskaper som nevnt ovenfor,men ny kaffe må kokes til denne gangen.

Ja nu e halvparten av platten på Storvassanden lagt,3 ivrige dugnadskara møtte opp. Ellers e dæ liten trafikk innover på tirsdagskveldan.Ny dugnad neste tirsdag.

Der var siste dugnaden før ferien unnagjort,platten kan nu taes i bruk for allmuen. Vi fortsett dugnadan uti august ,så får vi håp at det er noen fleire som har lyst til å være med.Takk til dere som har bidratt så langt, det har hvert mange fine tirsdagskvelder ute i det fri.Nu e det Ballstaddagan som står for tur.

Ka tid starte dokker opp igjen med dugnad?
E jo tirsdag idag, men..

Så var høstens første dugnad over og ingen skal påstå att vi gjikk i veien for kværandre der vi 2 (Rolf) drog greiner som vi brendte på Storvassanden,kaffe fikk vi også tid til i ett strålende vær. Neste tirsdag har DU en ny sjangse til å være med.

Nu skal æ slutt å love mæ bort, førr det går jo rett vest hver gang :(
Neste uka kommer æ garantert IKKE, hverken førr å hjelpes eller førr å vase i veien førr dokker.. Førr da ligg æ på stranda på Kreta å grille mæ :)

Ja trur dåkk ikje att vi vart 5 som møtte opp denne tirsdagen ,vi fortsatte der vi slapp forrige gang .Så nu er stort sett allt av greiner borte i området ved Storvassanden.Kaffekos vart det også tid til .Dugnadan fortsett tirsdag 2 sept.

Endelig hadde æ anledning tel å være med på dugnaden, og det ska aller først sies at heller ikke denne gangen gikk æ å vasa i føtn på nån..æ va nemlig aleina.. :-/
Innsatsen ble nu deretter, men æ va nu der ;)
Flott tur innover Kyllingdalen fikk æ å.
Håpe det blir flere neste gang – da kan ikke æ..

ja dæ vart ju kollisjon, vi har ju holdt på mæ dugnad på banen også i kveld, før i mårra braka dæ ju laust der.

Annonse