SKOTNES OG OMEGN UTMARKSLAG

Følges av 65 medlemmer.

Utmarkslaget har i de årene det har eksistert gjennomført et omfattende arbeid i lagets område.Veien innover til Kyllingdalen er gruset og satt i god stand.Kvisting og felling av gran er også gjort.Opprensking i diverse vann og elver,samt att vi har foretatt en del oppfisking av småfisk i Dalsvannet og også hatt prøvefiske i samtlige vann.Fra mai til ut i september møtes vi på tirsdagan til dugnad og sosialt samvær og der er det plass til mange flere.I år satsa vi blant annet på å få satt opp flere benker i området. Mer om sonen

Origo SKOTNES OG OMEGN UTMARKSLAG er en sone på Origo. Les mer

Utmarksområdet!

Som noen allerede veit så har vi dugnad i lagets område hver tirsdag fra kl.18.00. Vi hadde ju håpa at det skulle være noen fleire som såg seg tid til å være med en og annen tirsdagen.De fleste som har møtt til nå er stort sett styret i utmarkslaget og da er det selvfølgelig begrensa ka vi klar og få gjort. Vi har jo som målsetting å få ferdig rasteplassen på Storvassanden,oppsetting av nye benker ,samt flising av greinene som ligg langs veien innover, i tillegg skal vi også ha kaffepauser innimellom for å “plei” det sosiale. Når det gjeld inntekten av fiskekortsalget så går heile beløpet tilbake til vedlikehold og nyinvisteringer i lagets område.Her har det vist hvert noen som har trodd at dette har gått til grunneierne,dette er altså ikke tilfelle.Avslutningsvis oppfordra eg dere som kansje har lyst til å være med om å møt opp,dere er hjertelig velkommen.

Vist 180 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Ska så gjerne kom når eg har anledning, har vældig løst tel å få bort de greinen som ligg langs veien.

Det er artig å se kor mange som har tatt den nye rasteplassen på Storvassanden i bruk,Så satsa vi på at vi får satt opp noen flere benker innover etter ferien.

Annonse